Ajankohtaista

Jälki jää

Tervetuloa katsastamaan viimeisimpiä töitä, joihin olemme jättäneet jälkiä!

Vuosi 2017 on Metsähallitus Metsätalous Oy:n kalenterissa! Taskukalenterin välilehtien suunnittelusta ja taittotyöstä vastasi MainosDraivi.

 • Taskukalenteri 2017

MainosDraivi suunnittelee logot, liikemerkit/tunnukset! Applaz Oy on ohjelmistojen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Logon suunnittelussa hyödynnettiin nimessä esiintyvää yleismaailmallista merkintää sovelluksista: APP, joka kertasilmäyksellä kertoo mistä on kyse. Logon suunnitteluvaiheen alkutaipaleella huomioitiin jo tunnuksen tarve ja A-kirjaimesta se syntyi. 

 • Applaz_logo_tunnus

Metsähallituksen Metsätalous Oy tilasi MainosDraivilta myyntiesitteen suunnittelun ja taittotyön.

 • Metsähallituksen Metsätalous Oy:n myyntiesite

Hyvinkäällä sijaitsevan Terveyskauppa Baldrianin syyskuu on täynnä tarjouksia! Suorapostituksen suunnittelusta vastasi MainosDraivi ja painatuksesta huolehti luotettava Painojussit.

 • Baldrianin syksyn 2016 suorapostitus

Metsähallituksen Metsätalous Oy oli mukana vuoden 2016 FinnMETKO-messuilla Jämsässä 1.-3.9. Messuosaston materiaalien suunnittelusta vastasi MainosDraivi. 

 • Metsähallituksen Metsätalous Oy:n messuosasto

Putkitaito Oy tilasi etikettien suunnittelun MainosDraivilta ja lopputuloksena syntyivät Viemäriakka ja -ukko. Tehokkaat kotimaassa valmistetut viemärien avausaineet kiinteistöjen ja yritysten apuna Putkitaidosta!

 • Putkitaito_etiketit

Positiivista elämän hulluutta tulossa! Kuvittelet meneväsi elokuviin ja oletkin keskellä tapahtumia… elokuva ja live-esitykset kytkeytyvät toisiinsa elämyksenä, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. CULDESACS on täysin uudenlainen ja ainutlaatuinen elämys! Suomen ensi on 23.11.2018. Esitteen suunnittelusta vastasi MainosDraivi. Lisätietoa löydät osoitteesta: http://www.culdesacs.org/aboutfi/

 • Doon Entertainment Finland_ CULDESACS

 

30 vuotta terveyskaupan historiaa siirtyi uusiin tiloihin kun Terveyskauppa Plantara avasi ovensa Helsingin Ullanlinnassa, osoitteessa Vuorimiehenkatu 10. Suunnittelimme muuton myötä ilmoituksen sekä esitteen, joissa asiasta infotaan. Samalla avautui myös Facebook-sivu. Käyhän tykkäämässä, jos siltä tuntuu, ja auta yrittäjä Anne Hartikaista saamaan lisänäkyvyyttä: Terveyskauppa Plantara

Sivuston avauksessa jelppasi MainosDraivi ja kansikuvan suunnittelusta vastasi MainosDraivi.

 • Terveyskauppa Plantara

Yhteistyö on edennyt Termotukun kanssa! Termotukku on vuodesta 1977 toiminut kemiallisten aineiden tukkuliikke, jonka asiakkaat ovat pääasiassa jälleenmyyntiketjuja. Jälleenmyyjien kautta tukuttain tarmoa olevat tuotteet päätyvät myös kotitalouksien käyttöön. Termotukku Oy:lle MainosDraivi suunnitteli logon sekä ideoi sloganin. Termotukun Viemärirae tarvitsi uuden etiketin ja MainosDraivi mielellään suunnitteli sellaisen. Viemärirae on riittoisa viemärin tehoaine! Samalla suunnittelimme samaa kieltä puhuvan tuotekortin myynnin tueksi.

 • Termotukun materiaalia

Liikennemaailman printit puhuvat samaa kieltä keskenään ja käyntikortit liittyivät joukkoon. Samalla muokattiin jo aiemmin yhteistyössä tehdyt suorapostitukset: autokoulu ja mopo.

 • Liikennemaailma

Ruukin Kiinteistöhuolto on linjoilla uudistetuilla sivuilla! Ruukin Kiinteistöhuolto on palvellut asiakkaitaan jo 25 vuoden ajan kiinteistöhuollosta koneurakointiin. Heillä työt rullaavat – kokeile vaikka! 

http://www.ruukinkiinteistohuolto.fi

Kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi MainosDraivi.

 • Ruukin Kiinteistöhuolto

Metsiin kadonneet -kirjan julkaisutilaisuus pidettiin Metsähallituksessa 18.2.2016. Metsähallitus käynnisti vuonna 2010 Kansallinen metsäohjelma (KMO) 2015 mukaisen kulttuuriperintöinventointihankkeen. Vuoden 2015 loppuun mennessä hankkeessa kartoitettiin ihmisen metsiin jättämiä jälkiä varhaisimmalta kivikaudelta 1960-luvulle saakka. Hankkeen tuloksena syntyi myös 88-sivuinen KMO-julkaisu, jonka suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi. Kirjaa pääset tutustumaan ilmaiseksi: http://www.e-julkaisu.fi/metsahallitus/metsiin_kadonneet/ Se toimii myös oivana oppaana, jos metsien siimeksissä piilevä historian havina kiinnostaa. Voit ostaa kirjan itsellesi Metsähallituksen julkaisukaupasta: http://julkaisut.metsa.fi/julkaisut/show/2004

 • Metsiin kadonneet_kirja

Jätti on liikenteessä ja nyt myös englanninkielisessä esitteessä! Metsähallituksen 12-sivuisen autoesitteen suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi.

 • Metsähallituksen englanninkielinen autoesite

Terveyskauppa Baldrianin ja Klaukkalan luontaispalvelun suorapostitus sai vuoden 2016 kunniaksi uudistetun ilmeen laajemman taiton myötä. Tarjoukset ovat voimassa 30.1.-20.2.2016 molemmissa myymälöissä. Suorapostituksen suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi.

 • Baldrianin ja Klaukkalan luontaispalvelun suora 2016, talvi

Jätti on liikenteessä ja nyt myös esitteessä! Metsähallituksen 12-sivuisen autoesitteen suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi.

 • Image alt description

Koskisen Betoni Oy uudisti logonsa vanhaa kunnioittaen. Logon modifioinnista vastasi MainosDraivi.

 • Koskisen Betoni Oy

Aarre Apteekki avasi ovensa asiakkaille 12.11. Riihimäellä, osoitteessa Hämeenkatu 24 – 26 ja samana päivänä aukesivat myös kotisivut. Aarre Apteekki palvelee sujuvasti vuoden jokaisena päivänä! Kotisivujen suunnittelusta vastasi MainosDraivi. Kotisivut löytyvät osoitteesta: www.aarreapteekki.fi

 • Aarre Apteekki

Luottovälittäjä Oy Lkv aloitti toimintansa 1.9.2015 Riihimäellä, Hämeenkatu 22:ssa. Luottovälittäjän seitsemän ammattilaista auttavat asuntosi, kiinteistösi sekä toimitilasi myynnissä. Luotettavat välittäjät välittävät Luottovalittäjässä! Logon ja käyntikorttien suunnittelusta vastasi MainosDraivi.

 • Image alt description

Liikennemaailma näkyy nyt myös tien päällä! Liikennemaailman autoteippauksiin laitettiin selkeästi logo sekä www-osoite esille. Hieman huumoria lisättiin sloganin avulla takapuskuriin: Osumatta paras. Lisää suunnittelemiamme auto- ja ikkunateippauksia löydät täältä.

 • Image alt description