Flyerit

Suunnittelemme tukevan sanoman sisältävät flyerit

Suunnittelemme flyerit eli lentolehtiset joko yrityskuvaa tukevan ilmeen, tai yksilöidyn infopaketin ja etujen keinoin. Flyeriin eli lentolehtiseen on helppo kasata oleellisin tieto tarjoamistaan palveluista, tapahtumasta, tilaisuudesta tai tuotteista. Se on näppärä väline houkutella asiakkaita etujen sekä informaation keinoin tilaisuuksissa kuin tilaisuuksissa tai tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

On olemassa esittelylehtistä, isolehtistä ja kiiltävälehtistä, kun sanoilla alkaa leikkimään. Mutta LENTOLEHTISTÄ eli flyereitä suositellaan käyttämään kun houkutellaan ihmisiä ja tietysti asiakkaita esimerkiksi myymälään ja tällöin mm. alennus normaalihintaisesta tuotteesta on paikallaan. Sanalla ILMAINEN on uskomaton vaikutus, jaetaan sitten vaikka ilmaisia ämpäreitä!

– Flyer antaa siivet! (tai sitten ei.) –

  • Metsähallituksen Metsätalouden messuflyer: metsäalan yrittäjiä lähestyttiin myös flyerin avulla.
  • Lemmikkieläinliike Nelivarvas  kertoi avajaisistaan flyerin avulla.
  • Helsingin Viherhuolto kertoi palveluistaan flyerin avulla. Flyerin ulkoasu puhuu samaa kieltä yhteistyössä suunniteltujen autoteippauksien sekä ilmoituslinjan kanssa.
  • Pokki kertoi palveluistaan flyerin avulla.
  • Yritysvoimala järjesti yhdessä Laurean projektitiimin kanssa yrittäjille WorkShop-illat. Flyerin sponssasi MainosDraivi.
  • Riihimäen kaupunki kutsui asumaan mm. flyerin avulla eri tapahtumissa.

 

Jos eilistä päivää kaipaat tai huomisesta haaveilet, niin tämän päivän voit ihan hyvin hukata  työskentelyyn.