Ilmoitukset

Suunnittelemme ilmoituksen ulkoasun, luomme sisällön ja ideoimme iskevän otsikon

Suunnittelemme ilmoitukset, jotka ilmentävät yrityksesi tai yhteisösi tuotteita ja palveluita. Yrityskuvan sekä edustamasi tahon kokonaisuuteen kuuluu myös ilmoituslinja, joka tukee sekä puhuu samaa kieltä muun markkinointiin ja mainontaan käytetyn materiaalin kanssa. Suunnittelemme ilmoituksen ulkoasun, luomme sisällön ja ideoimme iskevän otsikon.

Toisinaan on tarpeen ilmoitus, joka kertoo tapahtumasta tai ajankohtaisesta aiheesta. Ilmoituksella tuetaan yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen palveluiden tai tuotteiden julkituloa ja edistetään myyntiä. Toisinaan on tarve imagomainonnalle, jossa kiilotetaan yrityskuvaa ja kerrotaan omista arvoista. Niin tai näin, niin ilmoitus ilmentää yrityksen, yheisön tai yhdistyksen tuotteita ja palveluita. Ilmoitus toimii sekä sähköisessä markkinoinnissa että painettuna versiona. Julkaisutapaa sekä sisältöä suunniteltaessa ja miettiessä on hyvä huomioida kohderyhmä, joka pyritään ilmoituksen keinoin aktivoimaan. 

– Selvännäkijä saa paikan. Tiedät mihin ottaa yhteyttä. –

Tässä muutamia MainosDraivin suunnittelemia ilmoituslinjoja.

  • Plantarassa on laaja sekä laadukas valikoima tuotteita terveyteen ja hyvinvointiin. Pari esimerkkiä ilmoittelusta.
  • Klaukkalan Luontaispalvelun ilmoituslinja puhuu samaa kieltä muun yhteistyössä luodun yrityskuvan kanssa.
  • Yksi esimerkki Janarakin ilmoituslinjasta, joka tukee ilmeellään muuta yhteistyössä suunnitelemaamme yrityskuvaa: kotisivut, käyntikortit ja autoteippaukset.
  • Maanrakennus Jalolta joustavasti maanrakennusprojektit ja kiinteistöhuollot talvikunnossapitoineen sekä kiviainestoimitukset. Maanrakennus Jalon ilmoitus keskustelee sujuvasti muun yhteistyössä luodun yrityskuvan kanssa, joka sisältää logon modifioinnin, kotisivut ja käyntikortit..
  • Riihimäkeläinen maanrakennusalan perheyritys ja lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus takaavat vankan osaamisen maanrakennusalalla. Ristavaaran ilmoitukset puhuvat samaa kieltä yhteistyössä tehtyjen kotisivujen kanssa.
  • Asiantuntevaa palvelua ja yhteistyötä alan muiden osaajien kanssa sekä korkealaatuisia tuotteita hyvinvoinnin ylläpitoon. Terveyskauppa Baldrianin ilmoituslinja tukee muuta yhteistyössä luotua yrityskuvaa, joka käsittää kotisivut, ikkunateippaukset, käynti-/kanta-asiakaskortin..
  • Kaupunki houkutteli uusia asukkaita asumaan Riihimäelle. Pari esimerkkiä Riihimäen kaupungille suunnitelluista ilmoituksista.
  • Metsähallituksen Metsätalouden imagoilmoittelu on MainosDraivin käsialaa.
  • Rauta-Maatalous Jaatinen Oy • logoilmoitus

Toiset tekevät mitä osaavat. Toiset tekevät mitä tahtovat. Jotkut tekevät, mitä nyt sattuu tulemaan.