Julisteet

Suunnittelemme julisteet, joissa on ytimekäs info

Suunnittelemme julisteet, joissa on lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottu informaatio mm. tuotteesta, tapahtumasta tai palvelusta. Juliste toimii hyvänä tukimateriaalina kampanjoissa, messuilla, myymälässä sekä eri tilaisuuksissa, kun haluat lisäarvoa edustamallesi palvelulle, asialle tai tuotteelle. Suunnittelemme julisteen, jossa ytimekäs otsikko kertoo oleellisimman tiedon ja kuva tai grafiikka tukee sujuvasti sanomaa. Kuvista näet muutamat esimerkit suunnittelemistamme julisteista.

  • Klaukkalan Luontaispalvelun julisteet ilmentävät samaa visuaalista ulkoasua muun yhteistyössä luotujen materiaalien kanssa: ilmoitukset, käyntikortit, roll-up, esite ja ikkunateippaukset.
  • Juliste Liikennemaailman Autokoululle, jossa kehoitettiin ilmoittautumaan autokouluun.
  • Juliste Liikennemaailman Autokoululle, jossa kehoitettiin ilmoittautumaan mopo- ja mopoautokurssille.
  • Julistesarja Liikennemaailman ammattipätevyyskoulutuksia varten.
  • Peltosaari-Projektin tehtävänä on kehittää Riihmäen Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue. Yhteistyössä luodun projektin ilme käsitti: logon, julisteet, roll-upit ja ilmoituslinjan.
  • Peltosaari-Projektin A-taulun julisteet. Toiselle puolelle jätettiin tilaa projektin omia viestejä varten. Projektin tehtävänä on kehittää Riihmäen Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue. Yhteistyössä luodun projektin ilme käsitti: logon, julisteet, roll-upit ja ilmoituslinjan.

Juliste voi olla mainosjuliste tai kantaaottava juliste ja tietysti myös sisustuksellinen elementti, kunhan kehykset ovat kohdillaan. Juliste voi viestiä asian pelkällä kuvalla, mutta teksti monesti tukee sekä avaa julisteen sanomaa. Julisteiden pääasiallinen tavoite on kerätä huomiota. Me suunnittelemme julisteet kohteeseen kuin kohteeseen sekä tapahtumaan, joilla saat huomiota. 

 

– Bikinikuntoon hetkessä: pue bikinit päälle. –

 

Yhteistyökumppaneina julisteiden tulostuksessa ovat olleet: Painojussit, Kopiopaja ja T-Print.

 

Se joka ei tiedä mitään ja tietää sen, tietää enemmän kuin se, joka ei tiedä mitään, eikä tiedä ettei tiedä mitään.