Kotisivut

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, jotka toimivat laitteessa kuin laitteessa parhaalla mahdollisella tavalla. On sitten kyse pöytäkoneesta, tabletista tai mobiililaitteesta, niin kotisivut skaalautuvat eri päätelaitteen näytön mukaisesti.

Kotisivut ovat yrityksesi sähköinen käyntikortti

Luomme kotisivuillesi visuaalisen ulkoasun sekä ideoimme sisällön. Varaamme tarvittaessa domainin ja tarjoamme palvelintilan. Jos yritykselläsi on jo olemassa olevat sivut joita haluat uudistaa, niin me voimme olla myös silloin apunasi. Suoritamme lisäksi hakukoneoptimointia, jolloin kotisivusi ovat helpommin löydettävissä.

Muutama esimerkki responsiivisista kotisivuista:

  • Liikennemaailma
  • Betonihamsteri
  • Torholan Takomo
  • Kari Pokki
  • Aarre Apteekki
  • Ruukin Kiinteistöhuolto

Käytämme alustana WordPress-julkaisujärjestelmää. Se on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit jatkossa myös itse ylläpitää ja päivittää sivustoa. Koulutamme tarvittaessa WordPressin käytön tai halutessasi hoidamme päivitykset sekä ylläpidämme sivustoasi puolestasi. Valinta on sinun. Toteutamme tänä päivänä kaikki kotisivut responsiiviselle alustalle, jotka skaalautuvat eri päätelaitteissa, myös mobiililaitteissa.

Facebook-sivut puhuvat samaa kieltä kotisivujen kanssa

Jos haluat, niin luomme yrityksellesi kotisivujen kanssa samaa kieltä puhuvat Facebook-sivut. Avaamme sivun ja suunnittelemme kansikuvan. Tarvittaessa ylläpidämme Facebook-sivujasi, luoden sisältöä sekä linkitämme yrityksesi ajankohtaisia aiheita tai materiaaleja. Facebook on helppo väline kertoa yrityksestään ja sen suomista palveluista sekä tapahtumista sosiaalisessa mediassa. 

Muutama esimerkki suunnittelemistamme kansikuvista Facebookiin:

Suunnittelemiamme kotisivuja:

www.aarreapteekki.fi
www.damned.fi
www.liikennemaailma.fi

www.betonihamsteri.com
www.ruukinkiinteistohuolto.fi
www.torholantakomo.fi
www.karipokki.fi

www.baldrian.fi
www.maanrakennusjalo.fi 
www.ristavaara.fi

 Mitä vähemmän joudut selittelemään, sitä enemmän aikaa tekemiseen jää.