Työnäytteet

Suunnittelemme logot, messumateriaalit ja paljon muuta!

Meiltä saat yrityksellesi tai edustamallesi taholle logot, auto- ja ikkunateippaukset, etiketit sekä tarrat, messumateriaalit, myymälätelineet ja pakkaukset sekä roll-upit. Keskitymme asiakkaan tarpeisiin ja paneudumme ideointiin antamuksella. Matkan varrelle mahtuu monia mielenkiintoisia projekteja!

Yrityskuvien, kotisivujen sekä printtien ohella olemme suunnitelleet asiakkaillemme paljon muitakin materiaaleja. Suunnittelemamme yrityskuvat sekä kotisivut löydät omalta sivulta ja printit omalta. Printeissä olemme tuoneet erikseen esille: esitteet ja lehdet, flyerit, folderit, ilmoitukset, julisteet sekä käyntikortit.

  • Autoteippaukset
  • Ikkunateippaukset
  • Messumateriaalit
  • Roll-upit
  • Logot
  • Etiketit

AUTO- JA IKKUNATEIPPAUKSET
Suunnittelemme auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Olet sitten liikekannalla ”liikkuvassa toimistossasi” eli autossa, tai yrityksesi ja toimistosi pysyy fyysisesti paikallaan, niin molempiin vaihtoehtoihin voit tuoda lisänäkyvyyttä teippauksien avulla. 

ETIKETIT JA TARRAT
MainosDraivi suunnittelee etiketin ja tarran, kokoon katsomatta. Pakkauksen sisältö muokkaa etiketin ulkoasun ja tarrojen käyttömahdollisuus on lähes ääretön.

LOGOT
Logo on tärkeä elementti, jonka ympärille yrityksen koko ilme rakentuu. Selkeä ja ytimekäs logo on prioriteetti numero yksi. Suunnittelemme yrityksellesi tai edustamallesi taholle logon, joka kuvastaa toimintaasi sekä palveluitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

MESSUMATERIAALIT
Suunnittelemme kokonaisuudessaan messumateriaalit messuosastolle. Kun haluat näkyä messuilla, niin meiltä luonnistuvat tarvitsemiesi messumateriaalien suunnittelu messuosastoasi varten. Messuseinät, -hyllyt, -telineet tai esittelytiskit saavat yhteneväisen ilmeen sujuvasti suunnitellen.

MYYMÄLÄTELINEET JA PAKKAUKSET
Suunnittelemme myymälätelineet, jotka edesauttavat tuotteiden esilletuontia myymälätiloissa. Kun tuotteen haluaa erottuvan myymälässä, on yhtenä ratkaisuna myymäläteline. Suunnittelemme myös pakkauksen tuotteellesi sinua kuunnellen. Hyvin suunniteltu pakkaus houkuttelee ja kerää huomion muiden pakkauksien joukossa.

ROLL-UPIT
Roll-upit tuovat lisäarvoa ja ovat mainio vaihtoehto myymälätiloissa, tapahtumissa ja myöskin osana somistusta. Suunnittelemme roll-upit, jotka toimivat tukimateriaalina muun markkinointimateriaalin kanssa. Roll-upit voivat toimia myös yksittäisinä kappaleina markkinointitilanteissa huomioarvon lisääjinä. 

Lisäksi meiltä luonnistuvat mm. lomakkeet, kuoret ja graafiset ohjeistot sekä ulkomainonta. Jos jokin osuus on jäänyt mainitsematta, mitä mahdollisesti tarvitsisit, niin ota reilusti yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi!

Sana on vapaa ja ajatukset ovat auki.