SUUNNITTELEMME ESITTEET JA LEHDET SEKÄ HOIDAMME TAITTOTYÖT

Hoidamme esitteen ja lehden taittotyöt. Suunnittelemme ja huolehdimme visuaalisesta ulkoasusta, muokkaamme sisällön, suunnittelemme ja stilisoimme tekstit ja oivallamme osuvan otsikoinnin sekä ideoimme kuvatekstit. Tarvittavat kuvaukset hoituvat kätevästi ammattikuvaajien kanssa.

Esiteet sekä lehdet ovat oiva infopaketti yritykselle, yhteisölle, järjestölle tai yhdistykselle kertoa omasta toiminnastaan, tarjoamistaan palveluista tai tuotteista. Esitteen tai lehden laajuuden määrittelee tekstien ja kuvien tilan vaatima tarve. Esite tai lehti on kätevä kädessä sekä netissä.

Sujuvasti yhteistyö toimii luotettavien yhteistyökumppanien kanssa myös alihankinnan puolella.

MainosDraivin yhteistyökumppanit ovat mm.:
• Painojussit
• Jaakkoo Taara
• Rannikon Laatupaino

– ”EI SE, MITÄ TEKEE, VAAN SE, ETTÄ PITÄÄ SIITÄ MITÄ TEKEE, SIINÄ ON TEKEMISEN YDIN.” –

Matkan varrelle on mahtunut monia mielenkiintoisia suunnittelu- sekä taittotöitä!

Tässä muutama esimerkki ideoinnin tuloksista.

Ruukin OP:n tilinpäätösjulkaisun 2018 suunnittelusta sekä taittotyöstä vastasi MainosDraivi. Julkaisu jaettiin jokaiseen talouteen Siikajoen kunnan alueella keväällä 2018.

Ruukin kansalaisopiston vuoden 2019–2020 opinto-ohjelman visuaalisesta ulkoasusta sekä taittotyöstä vastasi MainosDraivi. Opinto-ohjelma sisältää 40 sivua erilaista ohjelmaa opintojen parissa ja se jaettiin kaikkiin talouksiin Siikajoen alueella syksyllä 2019.

 

Jo useana vuotena olemme suunnitelleet sekä taittaneet Terveyskauppa Baldrianin suorapostituksen, joka jaetaan Hyvinkään alueen kaikkiin talouksiin.

Metsähallitus Metsätalous Oy:n Metsiin kadonneet -julkaisu on laaja työ, jonka visuaalisesta ulkoasusta sekä taitosta vastasi MainosDraivi. Metsiin kadonneet -julkaisu on tulos valtion metsien kulttuuriperintökohteiden inventointihankkeesta, joka suoritettiin vuosina 2010–2015. Kaikkiaan julkaisu käsitti 88 sivua.

YIP Ympäristöinsinööripalvelut Oy:n esite aWater®-jätevesipuhdistamoista valmistui jaettavaksi hyvissä ajoin ennen Oma Mökki -messuja. aWater®-jätevesipuhdistamot on suunniteltu olemassa oleviin tai paikallaan rakennettaviin saostuskaivoihin sekä säiliöihin. Esitteen suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi.

Koskisen Betoni on ajan tasalla paremman betonin sekä palvelun suhteen. Myös heidän hinnastonsa on ajan tasalla, sillä MainosDraivi suunnitteli hinnastolle visuaalisen ulkoasun ja hoiti taittotyön. Hinnasto toimitetaan asiakkaille sähköisessä muodossa.

Metsähallitus Metsätalous Oy:n 8 sivuinen imagoesite toteutettiin sekä suomen- että englanninkielisenä. Oman lisäpanoksensa esitteisiin tuo oikein osunut paperivalinta. Jämmäkkä, tukeva ja matta paperi luo pikantin lisämaun esitteeseen. Suunnittelusta ja taitosta vastasi MainosDraivi.

Tarvitsetko esitettä tai lehteä? Jos vastaat kyllä, niin autamme mielellämme. Luomme sisällön ja suunnittelemme yksilöllisen ulkoasun, ideoimme osuvat otsikot ja ytimekkäät tekstit. Ota yhteyttä, ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

– ”JOS EILISTÄ PÄIVÄÄ KAIPAAT TAI HUOMISESTA HAAVEILET, NIIN TÄMÄN PÄIVÄN VOIT IHAN HYVIN HUKATA  TYÖSKENTELYYN.” –