KOTISIVUT OVAT YRITYKSESI DIGITAALINEN KÄYNTIKORTTI

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, joista löytyy selkeästi yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen palvelut sekä tuotteet. Luomme kotisivuille visuaalisen ulkoasun sekä ideoimme sisällön.

Varaamme tarvittaessa domainin ja tarjoamme palvelintilan. Palvelintilan valinnassa tulee olla tarkka: jos palvelin on huono, niin se vaikuttaa mm. sivujen lataantumiseen.  

Jos yrityksellä on jo olemassa olevat sivut joita haluat uudistaa, niin voimme olla myös silloin apunasi. Suoritamme lisäksi hakukoneoptimointia, jolloin kotisivusi ovat helpommin löydettävissä. Kotisivut ovat yrityksen, yhteisön sekä yhdistyksen digitaalinen käyntikortti.

Käytämme alustana WordPress-julkaisujärjestelmää. Se on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit jatkossa myös itse ylläpitää ja päivittää sivustoa. Koulutamme tarvittaessa WordPressin käytön tai halutessasi hoidamme päivitykset sekä ylläpidämme sivustoasi puolestasi. Valinta on sinun. 

FACEBOOK-SIVUT PUHUVAT SAMAA KIELTÄ KOTISIVUJEN KANSSA

Luomme yrityksellesi kotisivujen kanssa samaa kieltä puhuvat Facebook-sivut. Avaamme sivun ja suunnittelemme kansikuvan. Tarvittaessa ylläpidämme Facebook-sivujasi, luoden sisältöä sekä linkitämme yrityksesi ajankohtaisia aiheita tai materiaaleja. Suunnittelemme somestrategian yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka tukee yritysilmettä ja joka tuntuu omimmalta tavalta viestiä sosiaalisessa mediassa.

SOSIAALINEN MEDIA YLEISESTI

Jokaisen tulee tahollaan harkita, missä sosiaalisessa mediassa haluaa vaikuttaa. Facebookissa olemme apuna, Instagramin maailmaan ohjaamme sekä opastamme. LinkedIniin myös perehdytämme.

– ”TÖIHIN MENEMINEN EI HAITTAA, MUTTA SE 8 TUNNIN ODOTUS, ETTÄ PÄÄSEE KOTIIN…  SE HAITTAA!” –

MUUTAMA ESIMERKKI SUUNNITTELEMISTAMME KOTISIVUISTA

Ristavaara_kotisivut

Ristavaaran kotisivuille loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan ja huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta turhilta yllätyksiltä vältymme nyt ja tulevaisuudessa. Kotisivuja ei tule unohtaa internetin ihmeelliseen maailmaan, vaan niiden päivityksistä tulee huolehtia.

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr tilasi kotisivuilleen kokonaispaketin: Loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä varasimme domainin: hildensaatio.fi. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta se pysyy turvallisena.

Termotukku_kotisivut

Termotukulle ojensimme kokonaispaketin: Loimme kotisivuille sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä varasimme domainin. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sivusto pysyy turvallisena.

Liikennemaailma_kotisivut

Liikennemaailma tarjoaa ajokoulutuspalvelut yrityksille valmiina koulutuspaketteina tai räätälöitynä koulutuksena. Suunnittelimme ja toteutimme sivuston sisällön sekä ulkoasun.

Betonihamsteri_kotisivut

Betonihamsterin kotisivuihin suunnittelimme visuaalisen ulkoasun sekä sisällön.

light_kotisivut

Omat kotisivusi tähän? Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme kotisivusi, ota yhteyttä!

– ”SE JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN JA TIETÄÄ SEN, TIETÄÄ ENEMMÄN KUIN SE, JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN, EIKÄ TIEDÄ ETTEI TIEDÄ MITÄÄN.” –