KOTISIVUT OVAT YRITYKSESI DIGITAALINEN KÄYNTIKORTTI

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, joista löytyy selkeästi yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen palvelut sekä tuotteet. Luomme kotisivuille visuaalisen ulkoasun sekä ideoimme sisällön.

Varaamme tarvittaessa domainin ja tarjoamme palvelintilan. Palvelintilan valinnassa tulee olla tarkka.

Jos yrityksellä on jo olemassa olevat sivut joita haluat uudistaa, niin voimme olla myös silloin apunasi. Suoritamme lisäksi hakukoneoptimointia, jolloin kotisivusi ovat helpommin löydettävissä. Kotisivut ovat yrityksen, yhteisön sekä yhdistyksen digitaalinen käyntikortti.

Käytämme alustana WordPress-julkaisujärjestelmää. Se on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit jatkossa myös itse ylläpitää ja päivittää sivustoa. Koulutamme tarvittaessa WordPressin käytön tai halutessasi hoidamme päivitykset sekä ylläpidämme sivustoasi puolestasi. Valinta on sinun.

– ”TÖIHIN MENEMINEN EI HAITTAA, MUTTA SE 8 TUNNIN ODOTUS, ETTÄ PÄÄSEE KOTIIN…  SE HAITTAA!” –

MUUTAMA ESIMERKKI SUUNNITTELEMISTAMME KOTISIVUISTA

Runtin Tila

Runtin Tilan kotisivut tuotimme sisältöineen päivineen, sekä palvelintilan tarjosimme. Sivuston ylläpidosta huolehdimme säännöllisesti. Runtin Tilalta saat makoisaa mansikkaa sekä hunajaa. Runtin Tilalla voit viettää kesäisen retkeilypäivän! Runtin Tilan löydät Siikajoelta, Ruukin kylästä.

Neste_Revonlahti

Neste Revonlahti sai uudistetun kokonaisilmeen kotisivuille, kun tuotimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Palvelintila palvelee sujuvasti ja huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sisältö pysyy ajantasalla. Kun jätät päivitykset meille, niin voit keskittyä siihen minkä parhaiten taidat yritystoiminnassasi.

MainosDraivi_Rannikon_Pesupalvelu

Rannikon pesupalvelulle tarjosimme kokonaispaketin: loimme kotisivuille sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä ostimme lisäaikaa domainille ja avasimme sähköpostitilin. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sivusto pysyy turvallisena.

Siikajoen Kalatalousalue

Siikajoen Kalatalousalue tilasi kokonaispaketin: Loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun ja tarjosimme palvelintilan.  Huolehdimme sivuston ylläpidosta sekä päivityksistä. Siikajoen Kalatalousalue kehittää kalataloutta sekä edistää kalavarojen kestävää käyttöä.

Ristavaara_kotisivut

Ristavaaran kotisivuille loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan ja huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta turhilta yllätyksiltä vältymme nyt ja tulevaisuudessa. Kotisivuja ei tule unohtaa internetin ihmeelliseen maailmaan, vaan niiden päivityksistä tulee huolehtia.

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr tilasi kotisivuilleen kokonaispaketin: Loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä varasimme domainin: hildensaatio.fi. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta se pysyy turvallisena.

tausta_mainosdraivi

Omat kotisivusi tähän? Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme kotisivusi, ota yhteyttä!

– ”SE JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN JA TIETÄÄ SEN, TIETÄÄ ENEMMÄN KUIN SE, JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN, EIKÄ TIEDÄ ETTEI TIEDÄ MITÄÄN.” –