KOTISIVUT OVAT YRITYKSESI DIGITAALINEN KÄYNTIKORTTI

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, joista löytyy selkeästi yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen palvelut sekä tuotteet. Luomme kotisivuille visuaalisen ulkoasun sekä ideoimme sisällön.

Varaamme tarvittaessa domainin ja tarjoamme palvelintilan. Palvelintilan valinnassa tulee olla tarkka: jos palvelin on huono, niin se vaikuttaa mm. sivujen lataantumiseen.  

Jos yrityksellä on jo olemassa olevat sivut joita haluat uudistaa, niin voimme olla myös silloin apunasi. Suoritamme lisäksi hakukoneoptimointia, jolloin kotisivusi ovat helpommin löydettävissä. Kotisivut ovat yrityksen, yhteisön sekä yhdistyksen digitaalinen käyntikortti.

Käytämme alustana WordPress-julkaisujärjestelmää. Se on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit jatkossa myös itse ylläpitää ja päivittää sivustoa. Koulutamme tarvittaessa WordPressin käytön tai halutessasi hoidamme päivitykset sekä ylläpidämme sivustoasi puolestasi. Valinta on sinun. 

FACEBOOK-SIVUT PUHUVAT SAMAA KIELTÄ KOTISIVUJEN KANSSA

Luomme yrityksellesi kotisivujen kanssa samaa kieltä puhuvat Facebook-sivut. Avaamme sivun ja suunnittelemme kansikuvan. Tarvittaessa ylläpidämme Facebook-sivujasi, luoden sisältöä sekä linkitämme yrityksesi ajankohtaisia aiheita tai materiaaleja. Suunnittelemme somestrategian yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka tukee yritysilmettä ja joka tuntuu omimmalta tavalta viestiä sosiaalisessa mediassa.

SOSIAALINEN MEDIA YLEISESTI

Jokaisen tulee tahollaan harkita, missä sosiaalisessa mediassa haluaa vaikuttaa. Facebookissa olemme apuna, Instagramin maailmaan ohjaamme sekä opastamme. LinkedIniin myös perehdytämme.

– ”TÖIHIN MENEMINEN EI HAITTAA, MUTTA SE 8 TUNNIN ODOTUS, ETTÄ PÄÄSEE KOTIIN…  SE HAITTAA!” –

MUUTAMA ESIMERKKI SUUNNITTELEMISTAMME KOTISIVUISTA

Neste_Revonlahti

Neste Revonlahti sai uudistetun kokonaisilmeen kotisivuille, kun tuotimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Palvelintila palvelee sujuvasti ja huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sisältö pysyy ajantasalla. Kun jätät päivitykset meille, niin voit keskittyä siihen minkä parhaiten taidat yritystoiminnassasi.

Maanrakennus_Jalo

Maanrakennus Jalon kotisivut tuotimme sisältöineen päivineen, ammattilaiselle ammattimaisesti tuotetut sivut, eikös vaan. Sivuston ylläpidosta huolehdimme säännöllisesti ja palvelintilan tarjosimme. Maarakennus Jalo Oy tarjoaa niin pienet kuin suuretkin maanrakennusprojektit Janakkalassa, Kanta-Hämeessä sekä niiden lähiympäristössä.

400ABEA8-3EDD-41B4-AAA8-2C0883BA4111_1_201_a

Termotukulle ojensimme kokonaispaketin: loimme kotisivuille sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä varasimme domainin. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sivusto pysyy turvallisena.

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr

Riikka ja Kai Hildénin säätiö sr tilasi kotisivuilleen kokonaispaketin: Loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä varasimme domainin: hildensaatio.fi. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta se pysyy turvallisena.

Ristavaara_kotisivut

Ristavaaran kotisivuille loimme sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan ja huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta turhilta yllätyksiltä vältymme nyt ja tulevaisuudessa. Kotisivuja ei tule unohtaa internetin ihmeelliseen maailmaan, vaan niiden päivityksistä tulee huolehtia.

MainosDraivi_Rannikon_Pesupalvelu

Rannikon pesupalvelulle tarjosimme kokonaispaketin: loimme kotisivuille sisällön sekä suunnittelimme visuaalisen ulkoasun. Tarjosimme palvelintilan sekä ostimme lisäaikaa domainille ja avasimme sähköpostitilin. Huolehdimme sivuston päivityksistä, jotta sivusto pysyy turvallisena.

light_kotisivut

Omat kotisivusi tähän? Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme kotisivusi, ota yhteyttä!

– ”SE JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN JA TIETÄÄ SEN, TIETÄÄ ENEMMÄN KUIN SE, JOKA EI TIEDÄ MITÄÄN, EIKÄ TIEDÄ ETTEI TIEDÄ MITÄÄN.” –