PALVELU ON SAUMATONTA YHTEISTYÖTÄ

Kun etsit yhteistyökumppania mainontaan ja markkinointiin, jolla on mukanaan mutkaton sekä oleellisen oivaltava lähestymistapa asiakkaansa tavoitteisiin, niin ota yhteyttä! MainosDraivi on liikkuvaa sorttia, joten ”sorvit” kulkevat Siikajoen ja toisinaan Riihimäen kupeessa, Raahen liepeillä, sekä niiden ympäristössä. Luovuutemme ulottuu etelästä pohjoiseen, idästä länteen, ja todellisuudessa ilmansuunnallakaan ei ole niin väliä. Pääasiahan on, että työt tehdään ja hommat hoituvat! 

Työskentely on joskus toivomista ja ajoittain odottamista. Mutta ehdottomasti parhaimmillaan se on nauttimista, tekemistä ja aikaansaamista. Sujuvasti yhteistyössä. Tartu luuriin, lähesty sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Draivi on päällä ja jälki jää!

– ”KUN TYÖ ON ILO, ELÄMÄ ON NAUTINTO.” –

SUJUVASTI YHTEISTYÖSSÄ!

Ehdottomasti yksi parhaista motoista johon olen törmännyt: On tärkeää olla mukava ja mukavaa on olla tärkeä. Tärkeäksi koen myös saumattoman yhteistyön, jossa toimitaan samalla taajuudella. Vaikka työskentely on joskus toivomista ja ajoittain odottamista, niin parhaimmillaan se on nauttimista, tekemistä ja aikaansaamista. Sujuvasti yhteistyössä!

Kirsi_Kivioja_www3

Jäljen jättäjä
Kirsi Kivioja

050 346 1069
kirsi(@)mainosdraivi.fi
TOIMIPISTEET:
• Pohjannevantie 304
92470 Tuomioja
• Kernaalantie 61
11910 Riihimäki

Kuva: Kuva-Sini

Kirsi_Kivioja_www2

OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Ensimmäisessä palaverissa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja miten MainosDraivi voi olla apuna niiden käytäntöön laittamisessa. Haastattelun jälkeen teemme tarjouksen ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen aikataulutamme työn etenemisen, laitamme ideahatun päähämme ja alamme luomaan jälkiä.

JÄLJEN JÄTTÄJÄN MIETELMÄ
Tämä Jäljen jättäjä on jättänyt yli kymmenen vuotta jälkiä.
Kiitos asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden.
Alkumetreillä en katsonut kymmenen vuoden päähän,
en edes yrittänyt kurkkia!
Matkalle otin mukaani uskoa ja motivaatiota. Ja hemmetisti uskallusta.
En epäröinyt, menin päivän kerrallaan. Monta päivää on nyt kulunut.
Enkä vieläkään töitä pelkää, voin katsella sitä tuntikausia
ja voin ihan hyvin käydä vaikka sen viereen makaamaan.
Kunhan pelleilen… painun takaisin töihin!

– ”KYLMÄ KAHVI KAUNISTAA, MUTTA EI SE SILTI IHMEISIIN PYSTY!” –
RYP_logo_cmyk_c90m35y90k30
VIRTA-hanke on Siikajoella toimivien yrittäjien äänitorvi, jonka kaiku kuuluu yli kuntarajojen. Idean äitinä toimin hankkeen projektipäällikkönä yrittäjyyteni rinnalla ja hanketta hallinnoi Ruukin Yrityspuisto Oy. Lue lisää Virta-hankkeesta!
Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa edulliset ja joustavat tilaratkaisut yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille ainutlaatuisessa miljöössä Siikajoen varrella. On ilo saada olla kehittämässä toimintaa hallituksen jäsenenä.
NOUSEVA RANNIKKOSEUTU RY, ”Norsu”, on paikallinen kehittämisyhdistys, joka toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014-2020 Leader-periaattein. On kunnia kuulua hallitukseen.
Siikajoen Yrittäjissä toimin puheenjohtajana (vuodesta 2019) sekä tiedottajan (vuodesta 2017) tehtävissä. Tuttavallisemmin kutsun itseäni yleiseksi höpöttäjäksi & kailottajaksi.
Siikajoen Yrittäjät valittiin Pohjois-Pohjanmaan maakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi vuonna 2019 ja valtakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi omassa sarjassaan (100-200 jäsentä) vuonna 2020.
Itselläni oli kunnia tulla valituksi vuonna 2020 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden puheenjohtajaksi.  Siikajoen Yrittäjiin on mukava kuulua!
MainosDraivi kuuluu Suomen Yrittäjiin.

  Löydät meidät Facebookista ja…

  …ajankohtaisia päivityksiä sekä mietteitä voit seurata myös Instagramissa!

  [instagram-feed]

  Olemme myös LinkedInissä.

  (Aktiivisempikin siellä voisi olla…)

  ASIAKKAITA, JOILLE OLEMME JÄTTÄNEET JÄLKIÄ

  – ”AVAAMME YLEENSÄ KLO 9 TAI 10, JOSKUS JOPA KLO 7. MUTTA JOINAKIN PÄIVINÄ KLO 12 TAI 13.
  SULJEMME KLO 16 TAI 16.30, JOSKUS KLO 23 TAI 24. JOINAKIN PÄIVINÄ, TAI ILTAISIN EMME OLE PAIKALLA LAINKAAN JA TOISINAAN OLEMME PAIKALLA KOKO PÄIVÄN, PAITSI SILLOIN KUN OLEMME JOSSAIN MUUALLA, VAIKKA MEIDÄN PITÄISI OLLA PAIKALLA MYÖS SILLOIN.” –