Yritysilmeen voit ostaa nopeasti, brändäys on jatkuvaa

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille sekä järjestöille kokonaisvaltaista mainonnan ja markkinoinnin suunnittelua. Yritysilmeen voit ostaa hyvinkin nopeasti, mutta brändäys on jatkuvaa. Arvojen on hyvä kuulua vahvana, yhteneväisenä, sekä selkeänä, joissa kiteytyy yrityksen strategia.

Olemme mielellämme mukana yritysilmeen kehittämisessä ja luomme logosta lähtien yrityksellesi ilmeen, joka kestää katseen. Jokainen asiakas on meille yksilö, jonka yrityksellä ja toiminnalla on omat tarpeensa. Saumaton yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta, jossa kaivetaan faktat esille ja tuodaan olennainen julki. Meiltä luonnistuvat suunnittelutyöt printeistä pipoihin, kokeile vaikka! On tarpeesi sitten mikä vaan, niin laita MainosDraivi suunnittelemaan. Pipo päässä tai ei, niin idea tulee ennen loogista argumentointia.

– ”ÄIDIN JA TYTTÄREN ANTIIKKILIIKE: VANHA TAVARA & POSLIINI.” –

YRITYSILME – YKSITYISKOHDISTA KOKONAISUUTEEN

Vuosien varrella on kertynyt monia mielenkiintoisia asiakassuhteita, joille on syntynyt jälkiä. Kun logosta lähtien aloitetaan suunnittelu ja visuaalisissa yksityiskohdissa huomioidaan kokonaisuus, niin yritysilmeestä syntyy yhteneväinen kokonaisuus.

Kun tarvitset yrityksellesi, edustamallesi yhteisölle tai yhdistykselle logon, kotisivut, esitteen, julisteen, käyntikortit, roll-upin tai vaikka messuosaston, niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi!

Olet sitten yrityksen, yhteisön, yhdistyksen tai järjestön edustaja, pyrimme toteuttamaan tarvitsemasi palvelun luovasti ideoiden. Luomme yrityskuvan, jossa jokainen yksityiskohta puhuu samaa kieltä kokonaisuuden kanssa.

MEILTÄ LUONNISTUVAT LUOVAT RATKAISUT!

– ”SELVÄNNÄKIJÄ SAA PAIKAN, TIEDÄT MIHIN OTTAA YHTEYTTÄ.” –