YRITYSILMEEN LUOMINEN JA YLLÄPITO ON TÄRKEÄÄ

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille sekä järjestöille kokonaisvaltaista mainonnan ja markkinoinnin suunnittelua. Yritysilmeen voit ostaa hyvinkin nopeasti, mutta brändäys on jatkuvaa. Arvojen on hyvä kuulua vahvana, yhteneväisenä, sekä selkeänä, joissa kiteytyy yrityksen strategia. Luomme logosta lähtien yritysilmeen, jokaisen yksityiskohdan huomioon ottaen, ja ideoimme ytimeen osuvaa yrityskuvamainontaa. Jokainen asiakas on meille yksilö, jonka yrityksellä ja toiminnalla on omat tarpeensa. Saumaton yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta, jossa kaivetaan faktat esille ja tuodaan olennainen julki.

YRITYSILME – YKSITYISKOHDISTA KOKONAISUUTEEN

Vuosien varrella on kertynyt monia mielenkiintoisia asiakassuhteita, joille on syntynyt jälkiä. Kun logosta lähtien aloitetaan suunnittelu ja visuaalisissa yksityiskohdissa huomioidaan kokonaisuus, niin yritysilmeestä syntyy yhteneväinen kokonaisuus.

Kun tarvitset yrityksellesi, edustamallesi yhteisölle tai yhdistykselle logon, kotisivut, esitteen, julisteen, käyntikortit, roll-upin tai vaikka messuosaston, niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi!

Olet sitten yrityksen, yhteisön, yhdistyksen tai järjestön edustaja, pyrimme toteuttamaan tarvitsemasi palvelun luovasti ideoiden. Luomme yrityskuvan, jossa jokainen yksityiskohta puhuu samaa kieltä kokonaisuuden kanssa.

– ”ÄIDIN JA TYTTÄREN ANTIIKKILIIKE: VANHA TAVARA & POSLIINI.” –

MEILTÄ LUONNISTUVAT LUOVAT RATKAISUT!

– ”SELVÄNNÄKIJÄ SAA PAIKAN, TIEDÄT MIHIN OTTAA YHTEYTTÄ.” –