SUUNNITTELEMME ETIKETIT, TEIPPAUKSET JA PAKKAUKSET

MainosDraivi suunnittelee etiketit, teipit ja pakkaukset kokoon katsomatta. On kyse sitten tuotteesta, autosta tai ikkunoista, niin me suunnittelemme yksilölliset teippaukset kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi meiltä luonnistuvat mainoslakanoiden, valotaulujen sekä kylttien suunnittelutyöt. Sinä päätät, me suunnittelemme. Sujuvasti yhteistyössä!

ETIKETIT, TAULUT JA TARRAT PAIKKAAN KUIN PAIKKAAN

Etiketin tulee olla houkutteleva, kertoa selkeästi pakkauksen sisältö ja erottua muista kilpailevista tuotteista. Jos yrityksellä on paljon tuotteita, niissä voi hyödyntää muissa markkinoinnissa käytettyä visuaalista ilmettä tai antaa oma persoonallinen jälki jokaiselle pakkaukselle sekä tuotteelle. Pakkauksen sisältö muokkaa etiketin ulkoasun ja tarrojen käyttömahdollisuus on lähes ääretön.

Etiketti on paljon muutakin kuin sääntö, joka ohjastaa yksilöt käyttäytymään sosiaalisessa kohtaamisessa. Etiketin käyttökohteita ovat mm. purkkien, pakkauksien ja puollojen etiketit. Tarroja löydät ympäriltäsi lattioista, seinistä, katoista ja monenmoisista paikoista. Logotarrat sekä pakettien sulkemistarrat ovat varmasti myös tuttu näky. Etikettien sekä tarrojen käyttötarkoituksia ja kohteita on monia! Suunnittelemme tuotteellesi etiketin, joka kruunaa pakkauksen.

–”ETIKETTI ON MUUTAKIN KUIN SÄÄNTÖ.” –

AUTO- JA IKKUNATEIPPAUKSILLA LISÄNÄKYVYYTTÄ!

MainosDraivi suunnittelee yksilölliset auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Olet sitten liikekannalla ”liikkuvassa toimistossasi” tai yrityksestoimintasi pysyy fyysisesti paikallaan, niin molempiin vaihtoehtoihin voit tuoda lisänäkyvyyttä teippauksien avulla. Auto- ja ikkunateippauksilla saat lisänäkyvyyttä toiminnallesi!

– ”TEIPILLÄ OLISI PYSYNYT.” –

Muutama esimerkki etiketeistä, teippauksista, tauluista ja kylteistä.

Termotukku Oy:n tuote-etiketteihin suunnittelimme yhteneväisen linjan. Myös logo sekä heidän kotisivut ovat yhteistyössä suunniteltu.

Etikettiä monenmuotoista valmistui Termotukun uuteen Bio-sarjaan. ”Eksyipä” joukkoon myös taustapahvi biologisille viemäritikuille, mutta sepä ei tätä joukkiota haitannut, vaan kokonaisuus pysyi kasassa. Bio-tunnuksesta startattiin ja yhdeksän tuote-etikettiä valmistettiin.

Tassutaikuri on Raahessa sijaitseva koirien trimmaus- ja pesupalvelu, joka tarjoaa myös tassuhoidot. Trimmaamon teippauksien suunnittelusta vastasi MainosDraivi ja asemoinnista Painopiste Oy.

Veikeät kettuterrierit taiteili Eija Järvelä Luovasta Linnusta.

Termotukun Käsidesi ja Desinfiointiaine pinnoille valmistuivat sutjakkaasti! Kun asiakkaan viesti alkaa: ”Nyt tarvittaisiin pikaisesti kaksi etikettiä, ihan pelkistetyt ja valkoinen pohja…”, niin silloin toimitaan heti. Yhteistyössä toimeksiannot sujuvat!

ResComi Oy:lle suunnittelimme valotaulun sekä 10 m pitkän mainoslakanan Oulussa sijaitsevalle Raatin stadionille.

Ruukin OP tarvitsi apuja tilan vuokraamiseen tai myymiseen. Ensin hahmottelimme ikkunoihin teippauksia, mutta päädyimme järkevämpään ratkaisuun eli kylttiin. Kyltin toteutuksesta vastasi Vihannissa sijaitseva Kirjapaino Rannikon Laatupaino Oy.

Pakkausteippiä aina rauta- ja maatalouskaupassa tarvitaan! Suunnittelimme Rauta-Maatalous Jaatiselle yhteistyössä luodun yritysilmeen yhteyteen teipin lisäksi muovikassin.

MainosDraivi suunnittelee yksilölliset auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Joko aletaan suunnittelemaan? Ota yhteyttä ja katsotaan voimmeko olla apuna!

Tuusulan Jokelassa sijaitsevan autokoulu Liikennemaailman yhteistyössä luotu yritysilme sisälsi autoteippauksien lisäksi myös ikkunateippauksien suunnittelun. Toteutuksesta ja paikoilleen asemoinnista vastasi Shimako.

MainosDraivi suunnittelee yksilölliset auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Joko aletaan suunnittelemaan? Ota yhteyttä ja katsotaan voimmeko olla apuna!

Putkitaito Oy tilasi etikettien suunnittelun MainosDraivilta ja lopputuloksena syntyivät Viemäriakka ja -ukko. Pieni pilke silmäkulmassa on joskus suunnittelussa paikallaan.

– ”AIVOISSA ON  MILJARDEJA SOLUJA JA MILLAINEN TYÖTTÖMYYS SIELLÄ USEIN VALLITSEEKAAN!” –