SUUNNITTELEMME ETIKETIT, TEIPPAUKSET JA PAKKAUKSET

MainosDraivi suunnittelee etiketit, teipit ja pakkaukset kokoon katsomatta. On kyse sitten tuotteesta, autosta tai ikkunoista, niin me suunnittelemme yksilölliset teippaukset kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi meiltä luonnistuvat mainoslakanoiden, valotaulujen sekä kylttien suunnittelutyöt. Sinä päätät, me suunnittelemme. Sujuvasti yhteistyössä!

ETIKETIT, TAULUT JA TARRAT PAIKKAAN KUIN PAIKKAAN

Etiketin tulee olla houkutteleva, kertoa selkeästi pakkauksen sisältö ja erottua muista kilpailevista tuotteista. Jos yrityksellä on paljon tuotteita, niissä voi hyödyntää muissa markkinoinnissa käytettyä visuaalista ilmettä tai antaa oma persoonallinen jälki jokaiselle pakkaukselle sekä tuotteelle. Pakkauksen sisältö muokkaa etiketin ulkoasun ja tarrojen käyttömahdollisuus on lähes ääretön.

Etiketti on paljon muutakin kuin sääntö, joka ohjastaa yksilöt käyttäytymään sosiaalisessa kohtaamisessa. Etiketin käyttökohteita ovat mm. purkkien, pakkauksien ja puollojen etiketit. Tarroja löydät ympäriltäsi lattioista, seinistä, katoista ja monenmoisista paikoista. Logotarrat sekä pakettien sulkemistarrat ovat varmasti myös tuttu näky. Etikettien sekä tarrojen käyttötarkoituksia ja kohteita on monia! Suunnittelemme tuotteellesi etiketin, joka kruunaa pakkauksen.

–”ETIKETTI ON MUUTAKIN KUIN SÄÄNTÖ.” –

AUTO- JA IKKUNATEIPPAUKSILLA LISÄNÄKYVYYTTÄ!

MainosDraivi suunnittelee yksilölliset auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Olet sitten liikekannalla ”liikkuvassa toimistossasi” tai yrityksestoimintasi pysyy fyysisesti paikallaan, niin molempiin vaihtoehtoihin voit tuoda lisänäkyvyyttä teippauksien avulla. Auto- ja ikkunateippauksilla saat lisänäkyvyyttä toiminnallesi!

– ”TEIPILLÄ OLISI PYSYNYT.” –

Muutama esimerkki etiketeistä, teippauksista, tauluista ja kylteistä.

– ”AIVOISSA ON  MILJARDEJA SOLUJA JA MILLAINEN TYÖTTÖMYYS SIELLÄ USEIN VALLITSEEKAAN!” –