SUUNNITTELEMME YKSILÖLLISET ILMOITUKSET, JULISTEET JA KÄYNTIKORTIT

Suunnittelemme ilmoitukset sekä julisteet, jotka ilmentävät yrityksesi tai yhteisösi tuotteita ja palveluita. Luomme sisällön ja ideoimme osuvat otsikot. Käyntikortit saavat yksilöllisen ulkoasun, joita kehtaa ojentaa.

ILMOITUKSET

Yrityskuvan sekä edustamasi tahon kokonaisuuteen kuuluu myös ilmoituslinja, joka tukee sekä puhuu samaa kieltä muun markkinointiin ja mainontaan käytetyn materiaalin kanssa. Suunnittelemme ilmoituksen ulkoasun, luomme sisällön ja ideoimme iskevän otsikon.

Toisinaan on tarpeen ilmoitus, joka kertoo tapahtumasta tai ajankohtaisesta aiheesta. Ilmoituksella tuetaan yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen palveluiden tai tuotteiden julkituloa ja edistetään myyntiä. Toisinaan on tarve imagomainonnalle, jossa kiilotetaan yrityskuvaa ja kerrotaan omista arvoista. Niin tai näin, niin ilmoitus ilmentää yrityksen, yheisön tai yhdistyksen tuotteita ja palveluita. Ilmoitus toimii sekä sähköisessä markkinoinnissa että painettuna versiona. Julkaisutapaa sekä sisältöä suunniteltaessa ja miettiessä on hyvä huomioida kohderyhmä, joka pyritään ilmoituksen keinoin aktivoimaan.

JULISTEET

Suunnittelemme julisteet, joissa on lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottu informaatio mm. tuotteesta, tapahtumasta tai palvelusta. Juliste toimii hyvänä tukimateriaalina kampanjoissa, messuilla, myymälässä sekä eri tilaisuuksissa kun haluat lisäarvoa edustamallesi palvelulle, asialle tai tuotteelle. Suunnittelemme julisteen, jossa ytimekäs otsikko kertoo oleellisimman tiedon ja kuva tai grafiikka tukee sujuvasti sanomaa.

Juliste voi olla mainosjuliste tai kantaaottava juliste ja tietysti myös sisustuksellinen elementti, kunhan kehykset ovat kohdillaan. Juliste voi viestiä asian pelkällä kuvalla, mutta teksti tukee sekä avaa julisteen sanomaa. Julisteiden pääasiallinen tavoite on kerätä huomiota. Me suunnittelemme julisteet kohteeseen kuin kohteeseen sekä tapahtumaan joissa on ytimekäs info!

KÄYNTIKORTIT • MESSUKORTIT • KANTA-ASIAKASKORTIT

Suunnittelemme käyntikortit, jotka ovat yksilöllisiä. Käyntikortti voi olla persoonallinen tai virallinen, rippuen edustamastasi tahosta sekä tehtävänkuvasta. Käyntikortti voi sisältää lyhyen informatiivisen osuuden tarjoamistasi palveluista ja yrityksestäsi. Käyntikortissa voi olla jokin arvojasi tukeva mietelmä tai humoristinen lausahdus.

Käyntikortti on helppo ojentaa sekä vastaanottaa tapaamisissa ja jättää muisto käynnistäsi sekä itsestäsi. Käyntikortti on kätevä käytössä ja voi samalla toimia kanta-asiakaskorttina yrityksellesi.

Messukortit toimivat ytimekkäinä informaation lähteinä. Niihin voi liittää myös aktivoivan kilpailun kävijöiden kesken!

Olet sitten yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen edustaja, niin yhdellä kädenojennuksella voit tarjota itsestäsi pienen infopaketin: käyntikortin. Pieni kortti voi luoda suuria mahdollisuuksia!

Jotkin toimeksiannot saavat vain hymyn suupieleen. Kun Raahen seurakunta otti yhteyttä, ja kertoi ideastaan järjestää vaivaton vihkitilaisuus vihkipareille 02022020, niin kyllä tämä idea sai suupielet hymyyn. 🤩

 

Terveyskauppa Baldrianin kanssa on tehty jo vuosia suorapostitus, joka laittaa saranoihin liikettä. Kaksipuolinen tarjouslehtinen on täynnä huipputarjouksia huipputuotteista! Lehtinen ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Limingassa sijaitsevassa Pikku-Riikassa on paljon uniikkeja vaatteita sekä asusteita arkeen ja juhlaan! Suunnittelimme ilmoituksien ulkoasun.

Ruukin Osuuspankki valitsi nuorten kesätyöpaikkojen informoinnissa vuonna 2019 välineiksi mm. julisteen, ilmoituksen ja Facebookin.

Raahen seurakunta järjesti yhdessä Siikajoki-Seuran kanssa kirkkopäivän ja kotiseutujuhlan Siikajoella. Tapahtuman markkinointimateriaalien suunnittelusta vastasi MainosDaivi.

Maanrakennus Jalo on oman alansa ammattilainen maanrakennuksen, kiinteistöhuollon ja kiviainestoimituksien saralla. Loimme Jalolle jämäkän ilmoituksen, josta tulee olennainen julki.

ResComi Oy:n täyttäessä kunnioitettavat 20 vuotta, suunnittelimme heille kutsun ulkoasun sekä loimme sisällön.

Metsähallitus Metsätalous Oy:n imagoilmoittelulinjan suunnittelusta vastasimme vallitsevan graafisen ohjeiston mukaisesti.

Luottovälittäjä Oy LKV:n toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä ja Hyvinkäällä. He tarjoavat täyden palvelun välittämistä asunto- ja kiinteistökaupoissa. Yhteistyössä olemme suunnitelleet logon ja käyntikortit.

Rauta-Maatalous Jaatinen Oy:n kanssa yhteistyössä luodun yrityskuvan suunnitteluun kuului myös ilmoituslinjan suunnittelu. Logoilmoitukset toteutettiin sekä 4-värisenä että mustavalkoisena.

Rauta-Maatalous Jaatinen Oy:n suunnittelemamme yritysilmeen linjan mukaisesti ideoimme henkilökunnalle käyntikortit sekä myymälään infokortin.

Suunnittelemme printistä pipoon ja kaikkea siltä väliltä. Jos tarvitset yritysilmeen luomisessa ammattimaista otetta, niin ota yhteyttä!

 – ”MITÄ TAHANSA VOI TAPAHTUA,  KUNHAN USKOO HAAVEISIIN… KUNHAN PELLEILEN, PAINU TÖIHIN SIITÄ!” –