SUUNNITTELEMME MESSU- JA TAPAHTUMAMATERIAALIT

Kun haluat näkyä messuilla ja tapahtumissa, niin meiltä luonnistuvat tarvitsemiesi materiaalien suunnittelu messuosastoasi tai tapahtumaa varten. Messuseinät, -hyllyt, -telineet tai esittelytiskit saavat yhteneväisen ilmeen sujuvasti suunnitellen. Myös julisteet, esitteet, käyntikortit sekä roll-upit, valotaulut ja kyltit saat kauttamme, ja niitähän messuilla sekä tapahtumissa tarvitaan! Messuilla ja tapahtumissa kokonaisuus ratkaisee.

Suunnittelemme messu- ja tapahtumamateriaalit asiakkaan toiveita kuunnellen ja omia ehdotuksia esittäen. Meiltä luonnistuvat yksilölliset materiaalit messuille sekä tapahtumiin. Huomioimme suunnittelussa mahdollisen jo luodun yritysilmeen sekä graafisen ulkoasun, joka tukee muuta yrityskuvaa.

– ”SUURIN INSPIROINNIN LÄHDE ON LÄHESTYVÄ DEADLINE.” –

ROLL-UP RULLAA MUKANA

Suunnittelemme roll-upit, jotka toimivat tukimateriaalina muun markkinointimateriaalin kanssa. Roll-upit voivat toimia myös yksittäisinä kappaleina markkinointitilanteissa huomioarvon lisääjinä. Roll-upit tuovat lisäarvoa ja ovat mainio vaihtoehto myymälätiloissa, tapahtumissa ja myöskin osana somistusta.

Informaation voit kätevästi pakata rullalle ja kuljettaa sen kainalossa tapahtumasta sekä paikasta toiseen. Roll-upit ovat myös helppo säilyttää, sillä ne eivät vie pakattuina paljon tilaa. Edustavat sekä monipuoliset roll-upit herättävät huomiota.

 

VALOTAULUT, LED-TAULUT, MAINOSLAKANAT JA KYLTIT

Messuilla sekä tapahtumissa on monia erilaisia mahdollisuuksia näkyä ja tuoda yritystään, tuotteitaan sekä palveluitaan esille. Me autamme mielellämme suunnittelussa sekä ideoinnissa ja lopputuloksena ovat yksilölliset ratkaisut materiaaliin kuin materiaaliin.

– ”TYHJÄN TOIMITTAMINEN  EI OLE OLLENKAAN HELPPOA, SILLÄ ON ERITTÄIN  VAIKEAA TIETÄÄ MILLOIN TYÖ ON TEHTY.” –

ESIMERKKINÄ MUUTAMA SUUNNITTELEMAMME MESSU- JA TAPAHTUMAMATERIAALI.

FinnMETKO2018 messuseiniin suunnittelimme näyttävän kuvakokonaisuuden, joissa oli lyhyt sekä ytimekäs viesti.

ResComin valotaulu sekä mainoslakana näkivät päivänvalon Oulussa sijaitsevassa Raatin stadionilla.

Roll-up rullaa mukana markkinoista ja tapahtumista toiseen. Näin ovat tehneet myös suunnittelemamme roll-upit.

Ruukin Osuuspankille suunnittelimme ikkunakyltin. Ensin hahmottelimme ikkunoihin teippauksia, mutta päädyimme järkevämpään ratkaisuun eli kylttiin. Kyltin suunnittelusta vastasi MainosDraivi ja sujuvasta toteutuksesta vastasi Vihannissa sijaitseva Kirjapaino Rannikon Laatupaino Oy.

– ”KUN YRITTÄÄ TEHDÄ JOTAIN MIKÄ EI KIINNOSTA, NIIN LÖYTÄÄ ITSENSÄ TEKEMÄSTÄ KAIKKEA MUUTA KUIN SITÄ MITÄ PITÄISI.” –