SUUNNITTELEMME PRINTTIÄ JOKA LÄHTÖÖN!

Suunnittelemme esitteet ja lehdet, ilmoitukset, julisteet, käyntikortit, flyerit sekä folderit. Huolella ideoimme jokaisen yksityiskohdan, joista syntyy yhteneväinen kokonaisuus. Vaikkakin maailma muuttuu ja enenevissä määrin suuntaudutaan sähköisen markkinoinnin puolelle, niin tarvetta silti löytyy myös painetulle sanalle, kuvalle ja sanomalle.

Hoidamme esitteen sekä lehden taittotyöt. Suunnittelemme visuaalisen ulkoasun, muokkaamme sisällön sekä ideoimme ja stilisoimme tekstit. Oivallamme osuvan otsikoinnin ja tarvittavat kuvaukset hoituvat kätevästi ammattikuvaajien kanssa.

Suunnittelimme ja toteutimme Metsähallitukselle Metsiin kadonneet julkaisun.

Suunnittelemme käyntikortit, messukortit sekä kanta-asiakaskortit, jotka ovat yksilöllisiä. Kortti voi sisältää lyhyen informatiivisen osuuden tarjoamistasi palveluista ja yrityksestäsi.

Käyntikortti on helppo tapa jättää yhteystietosi erilaisissa tapaamisissa sekä tapahtumissa. Käyntikortti on kätevä käytössä ja se voi samalla toimia kanta-asiakaskorttina yrityksellesi.

Ideoimme ilmoituksen sekä julisteen ulkoasun, luomme sisällön sekä osuvan otsikon. Ilmoitus ilmentää yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen tuotteita ja palveluita.

Juliste toimii hyvänä tukimateriaalina kampanjoissa, messuilla, myymälässä sekä eri tilaisuuksissa.

Etiketin tulee olla houkutteleva, kertoa selkeästi pakkauksen sisältö ja erottua muista kilpailevista tuotteista. Suunnittelemme tuotteellesi etiketin, joka kruunaa pakkauksen.

Kuvassa suunnittelemamme Termotukun tuotteiden etiketit.

Kun haluat näkyä messuilla, niin meiltä luonnistuvat tarvitsemiesi messumateriaalien suunnittelu messuosastoasi varten. Messuseinät, -hyllyt, -telineet tai esittelytiskit saavat yhteneväisen ilmeen sujuvasti suunnitellen.

Suunnittelemme auto- ja ikkunateippaukset, jotka ilmentävät sekä tukevat yrityskuvaasi. Olet sitten liikekannalla tai yrityksesi ja toimistosi pysyy fyysisesti paikallaan, niin molempiin vaihtoehtoihin voit tuoda lisänäkyvyyttä teippauksien avulla.